Nem túl jó hírek egyelőre.

A ranked bevezetése óta mindenki azt kérdezgeti, hogy miért csak squad módban érhető el a kompetitív játékmód. A PUBG Corp. egy új interjúban válaszolt a kérdésre, amire olyan kíváncsiak voltunk. A válasz viszont nem túl biztató:

„Szeretnénk mi is elhozni a solo és duo rankedet, de összehasonlítva a squadokkal, a solót és a duót sokkal kevesebben játsszák normál módban. Ettől függetlenül továbbra is monitorozzuk majd a játékot és ennek megfelelően fogunk dönteni. Ha változna valami, akkor gyorsan tudunk reagálni.”

Az interjúban a cég kommunikációja is feljött témaként. Itt a PUBG Corp.-os Brian Corrigan elárult pár kulisszatitkot. Többek között azt nyilatkozta, hogy a PUBG Corp. nem olyan hatalmas vállalat, sőt igazából elég kicsi más csapatokhoz képest. Ennek megfelelően kicsit nehezebb dolguk is van, viszont nagyon odafigyeltek a kommunikációra az utóbbi időben, ezért is tapasztalhatjuk, hogy az utóbbi időben több csalót is bannoltak egy szimpla reddites posztnak köszönhetően. Ilyennel korábban csak elvétve találkoztunk.

A teljes interjút erre találjátok.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×