A Respawn egyik legnépszerűbb játéka nem csak hogy megjelenik Nintendo Switch-re, de ősszel még a cross-playt is beindítja a fejlesztőcsapat.

Hamarosan még jobban beindulhat a móka és kacagás az Apex Legends rajongói számára.

A Respawn ugyanis készen áll arra, hogy az Apex Legends játékosokat összekapcsolja a különböző platformokon.

A Respawn nemrég az EA Play során hivatalosan is bejelentette, hogy idén ősszel érkezik a cross-play támogatás a játékba. Az év későbbi szakaszában ráadásul végre a Switch felhasználók is beléphetnek a népszerű battle royale világába.

Kép forrása: Respawn

Ez azt jelenti, hogy onnantól a PS4, Xbox One, PC és Switch playerek képesek lesznek egymással/egymás ellen játszani Apex Legends-et.

A fejlesztőket a közösség egy része régóta arra kéri, hogy hozzák be a cross-play lehetőséget, ahogy több népszerű battle royale játékban már elérhető. Persze a közösségnek van egy olyan része is, amely szerint a cross-play inkább problémákat hoz majd a játékba. A bill-egér/kontroller vitát mindenki jól ismeri, nem beszélve a kapcsolódási problémákról.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Respawn elkötelezett és terveik szerint valamikor ősszel elindulhat a cross-play támogatás. A Switch megjelenés mindenképp egy jó hír, az pedig, hogy a cross-playt hogyan fogadja majd a közösség, kiderül, mikor elérhető lesz.

Te mit gondolsz? Jót tesz, vagy sem a cross-play támogatás az Apex Legends-nek? Te örülsz neki?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×