Az ASUS ismét magasra tette a lécet.

Noha a hivatalos bejelentés várat még magára, a kínai Weibo fórumán már gyakorlatilag minden új információ kiderült a hamarosan debütáló ROG Phone III-ról. A specifikációktól kezdve már videót is kaptunk a kész telefonról.

Fentebb láthatjátok az első képeket, ami alapján már jól látható, hogy az új ROG Phone is igencsak robosztus dizájnt kapott, de az előzőekhez képest még így is kecsesnek mondható. Igazán nagyot viszont a specifikációkban villantott, ugyanis a zászlóshajót már 144 Hz-es  6,95″-os FHD+ (2340×1080) AMOLED panellel szerelték, a teljesítményt pedig a 8 magos Qualcomm Snapdragon 865 biztosítja, ami a hírek szerint akár 3 GHz-ig képes boostolni egy magon.

RAM tekintetében sem spóroltak az ASUS-nál, ugyanis a jelek szerint 8, 12 és 16 GB memóriával is kérhető a ROG Phone III, ennek megfelelően a tárhely kapacitása is különbözik a 128, 256 és az 512 GB-os variánsok személyében.

A telefon részletes specifikációit az XDA oldalán találjátok.

Az Antutuban is feltűnt már az új ROG Phone és minden rekordot azonnal megdöntött

A kamerák tekintetében sem szégyenkezhet az új csúcs gamerfon, ugyanis egy 64, egy 13 és egy 7 MP-es telefotó kamera domborodik a hátlapon, szóval a minőségi fotózási képesség már előre borítékolható. Mindemellett a 6000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően nem kell majd azonnal a gyorstöltőért rohannunk.

 

A fentebbi videón már a kész termék is megcsodálható, azzal a különbséggel, hogy mi valószínűleg „ASUS ROG” logóval díszített hátlappal fogjuk viszontlátni, ugyanis a fentebbi Tencent Games-es verzió a jelek szerint egy Kína-exkluzív darab lesz majd.

A híresztelések szerint júliusban már érkezik is az ASUS ROG Phone III, kíváncsian várjuk, hogy hogy fog teljesíteni ASUS az új telefonja.

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×