Sokak kedvenc tűzmágusa – Annie – biztosan nem lesz ott az LEC eheti fordulójában. A Riot Games bejelentette, egy hiba miatt kellett kivenni a poolból.

Nagy lendülettel startolt el a League of Legends esport nyári idénye. Koreában, Kínában, az USA-ban, valamint Európában is zajlanak már a mérkőzések, utóbbi a második játékhétre készül éppen.

A tabella már most igazán meglepő, a világ egyik legjobb csapatának kikiáltott G2 Esports háromból két vereséget szedett össze, a sokak által leírt Rogue viszont 3-0-val megosztott első helyezett az eddig szintén tökéletesen teljesítő Fnatic mellett.

Nemesis, a Fnatic midese folyton azzal szórakozik az interjúkban és Youtube videóiban, hogy a játék egyik legerősebb karaktere nem más, mint Annie. A Tibbers-t dobáló kislány tényleg kellemetlen tud lenni, ám még a szlovén csillag egyszer sem bizonyított vele éles meccsen, holott nem egyszer eljátszott már a gondolattal. Nos, ami biztos, hogy nem most hétvégén fog kiderülni, hogy mire képes a mage hőssel, a Riot Games ugyanis választhatatlan stádiumba helyezte egy kellemetlen bug miatt.

A fejlesztők azzal viccelődtek Twitteren, hogy Annie még nem kész a bevetésre, mert még mindig keresi Tibberst. Hogy ez átvitt értelemben azt is jelenti-e, hogy a karakter ultijával kapcsolatosan nincs valami rendben, sajnos nem tudni, mert nem részletezték.

Viszont kiküldték az információt az összes európai klubnak, így ha szerették volna sem draftolhatják a hétvégén Annie-t.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×