Letelt az egy hét, ennek megfelelően megkaptuk az újabb ingyen játékainkat az Epic Games jóvoltából.

Remélhetőleg mindenkinek sikerült már behúznia az ARK: Survival Evolvedet, ami körül volt egy kis kavarodás az utóbbi hetekben, ettől függetlenül az Epic csak elhozta a játékosoknak teljesen ingyen és bérmentve.  Persze az ARK: Survival Evolved után is van élet és nem túl meglepő módon az Epic továbbra is rendkívül erős kínálattal tartja fenn az érdeklődést a platform iránt, legalábbis ezt hittük. Az e heti húzócím viszont ezúttal mégsem a The Escapists 2, azt időközben az Epic ugyanis kivette a kínálatból, így kizárólag a Pathway-t kapjuk meg.

 

Őszintén szólva panaszkodásra azért nincs okunk, ez a retro grafikájú RPG elemekkel tarkított akciójáték ugyanis igencsak ígéretesen fest első ránézésre. Ráadásul így is spóroltunk 14 eurót (~4800 Ft), ennyi ugyanis a játék teljes ára. Ettől függetlenül nem szép dolog az Epic Games-től, hogy beharangoznak valamit, aztán időközben meggondolják magukat.

Remélhetőleg a közeljövőben tényleg megkapjuk majd a The Escapist 2-t is ettől függetlenül, korábban volt már hasonlóra példa, pont az ARK esetében.

Az ajánlatot erre találjátok

Az új játékok jövőhét csütörtökön érkeznek meg, szokás szerint délután 5 órakor. Az e heti játékokat addig tudjátok ingyen behúzni és természetesen ezután bármikor játszhattok majd.

UPDATE:

Úgy tűnik, hogy porszem akadt a gépezetbe és egy hibának köszönhetően nem kaptuk meg a The Escapist 2-t, de az Epic Games már dolgozik az ügyön. Remélhetőleg hamarosan sikerül megoldaniuk a hibát.

Nektek hogy tetszenek a jövő heti ingyenes játékok?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×