A szexi gamer lány, aki korábban a fürdővizének árusításával lett népszerű, most ismét visszatért.

Jó ideje már, hogy Belle Delphine nem hallatott magáról. A magát gamernek valló lány gyakorlatilag teljesen kilépett a social médiából, miután letarolta az internetet a fürdővízeladásai után. Ennek következtében sokan azt hitték, hogy már soha nem fogunk hallani a korábban nagy port kavart celebről.

Ez persze nem így történt, Belle kisasszony a botrány után sem tétlenkedett.

Az egyik utolsó tweetjében például hörcsöge miatt vett revansot, ami miatt állítólag le is tartóztatták Delphine-t.

A napokban pedig végre kiderült, hogy csak ideiglenesen vonult vissza a színfalak mögé. Most ugyanis ismét teljes gőzzel nyomja új oldalát, ahol a rajongók még többet kaphatnak a botrányhősnőről.

 

Kezdetnek ledobta az „I’M BACK” című trekkjét, ahol igencsak félreérthető szövegű rapben villantja meg zenei tudását. A mondanivalón túl az erotika is végig jelen van a klip során, szóval már magára a fentebbi klipre is kitehető a 18+-os korhatár, nemhogy még az új oldalára a celebnek. Ugyanis történetesen az onlyfans platformján talált új otthonára Delphine.

A 35 dolláros havidíj fejében itt bárki követheti a botrányhősnőt, feltéve ha elmúlt 18 éves. Az internet pedig hirtelen ismét felrobbant és egyszerűen mindenhonnan Belle Delphine ömlik. Egyszerűen egy PR zseni ez a lány, így visszanézve teljesen tudatosnak tűnik az egész.

 

Úgy tűnik, Belle Delphine mellett nem könnyű elmenni. Sőt, igazából nem is nagyon megoldható. Lehet gyűlölni vagy imádni, de az biztos, hogy ért ahhoz, amit csinál. Üdv a XXI. században. 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×