A VALVE megállás nélkül bővíti a CS:GO-t az elmúlt időszakban. Most épp egy káromkodásszűrő került be, mely jelen is van, meg nem is a játékban.

Amióta a Riot Games piacra dobta a VALORANT-ot, a CS:GO fejlesztői is visszatértek az életbe. Az elmúlt hetekben rengeteg új funkcióval bővült a játék, emellett pedig még több reméljük, hogy megalapozott pletykát hallani.

Most újabb funkció került be: a káromkodásszűrő

Hasonló rendszerre már amúgy is szükség volt, a beépítést valószínűleg csak felgyorsította az, ami Amerikában történik. A VALVE már élesítette is a beépített chat-szűrőt, melyet egyelőre kedvünkre ki- és bekapcsolhatunk. Nem lennénk meglepve, ha később rejtett, kikapcsolhatatlan funkcióként ágyazódna be a kódba.

3kliksphilip, a népszerű Youtuber egy gyors és lényegre törő videóban ki is próbálta, hogy milyen állapotban van most a szűrő. Az eredmény erősen felemás, na meg persze nagyon vicces:

 

A videóban elmagyarázza, hogy a nemi szervek általános nevei tiltottak, de azok egyes részei például elérhetőek. Tiltott a WTF és a tipikus angol szitokszavak, miközben a Cyka Blyat és egyéb finomságok gond nélkül átmennek.

Jelen állás szerint csak angolul tud a védelem, más nyelveken akármit és akármennyit szitkozódhatnak a játékosok.

Az idő múlásával biztosan egyre okosabb és több nyelvre kiterjedő lesz a szűrő, ha tehát valakinek toxikuskodni támad kedve, az még most gyorsan élje ki magát.

Szerintetek segíthet ez az új chat program, hogy kicsit jobb hangulat uralkodjon a meccseken?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×