A VALVE megállás nélkül bővíti a CS:GO-t az elmúlt időszakban. Most épp egy káromkodásszűrő került be, mely jelen is van, meg nem is a játékban.

Amióta a Riot Games piacra dobta a VALORANT-ot, a CS:GO fejlesztői is visszatértek az életbe. Az elmúlt hetekben rengeteg új funkcióval bővült a játék, emellett pedig még több reméljük, hogy megalapozott pletykát hallani.

Most újabb funkció került be: a káromkodásszűrő

Hasonló rendszerre már amúgy is szükség volt, a beépítést valószínűleg csak felgyorsította az, ami Amerikában történik. A VALVE már élesítette is a beépített chat-szűrőt, melyet egyelőre kedvünkre ki- és bekapcsolhatunk. Nem lennénk meglepve, ha később rejtett, kikapcsolhatatlan funkcióként ágyazódna be a kódba.

3kliksphilip, a népszerű Youtuber egy gyors és lényegre törő videóban ki is próbálta, hogy milyen állapotban van most a szűrő. Az eredmény erősen felemás, na meg persze nagyon vicces:

 

A videóban elmagyarázza, hogy a nemi szervek általános nevei tiltottak, de azok egyes részei például elérhetőek. Tiltott a WTF és a tipikus angol szitokszavak, miközben a Cyka Blyat és egyéb finomságok gond nélkül átmennek.

Jelen állás szerint csak angolul tud a védelem, más nyelveken akármit és akármennyit szitkozódhatnak a játékosok.

Az idő múlásával biztosan egyre okosabb és több nyelvre kiterjedő lesz a szűrő, ha tehát valakinek toxikuskodni támad kedve, az még most gyorsan élje ki magát.

Szerintetek segíthet ez az új chat program, hogy kicsit jobb hangulat uralkodjon a meccseken?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×