Az ingyenes mobiljátékok sorában igazi ínyencségnek számít az SF Girls, ami a tower defence stílust képviseli. Nem csak a játékmenet miatt érdekes.

Természetesen egy olyan japán játékról van szó, ami amellett, hogy egy közkedvelt mobiljáték-műfajt képvisel, természetes elég extrát tartalmaz ahhoz, hogy a felnőtt korosztály egyik kedvence legyen. Persze csak akkor, ha valaki szereti az ilyen anime stílusú japán játékokat.

A most megjelent SF Girls a Project QT fejlesztőinek új ingyenes mobiljátéka. A tower defence játékot egyébként mobil mellett böngészőben is lehet játszani, és egész jó szórakozásnak ígérkezik.

A játék során a fő cél az úgynevezett Alpha Stone-ért folyik majd a küzdelem, ami egy óriási hatalommal bíró kő. Ezt ellopták idegen betolakodók, így nekünk gyönyörű anime hölgyeket toborozva kell visszaszereznünk. Minden lány egyedi képességgel rendelkezik.

A helyzet viszont az, hogy a játék során a lányok bizony sok esetben ruha nélkül jelennek meg, és igen élvezik azt, ami történik. Igen, szexuális tartalom bőven van a játékban, ami némi extrát jelent a játékmenetben. Szándékosan nem tettem be például képeket, vagy videót.

Minden anime-rajongónak ajánlott a játék, persze csakis 18 év fölött.

A játékot ide kattintva máris elkezdheted.

Te szereted az ilyen típusú japán játékokat?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×