Az Infinity Ward tegnap új játékmódot hozott a Call of Duty: Modern Warfare életébe, a Warzone Blood Money játékmód bejelentésével együtt.

Ahogy arról nemrég írtunk nektek, az Infinity Ward a Warzone kapcsán nemrég bejelentette a Blood Money játékmód visszatérését. Miután a Plunder az ingyenes hétvége alatt kikerült, a játékosok felháborodása és a Warzone Rumble sikertelensége után a Plunder egy változata tér vissza június 18-án.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne érkeztek volna újdonságok a Call of Duty 4. évadába. A Modern Warfare játékmódjai ugyanis átalakultak.

A legfrissebb, június 16-án érkezett frissítéssel egy régi kedvenc, a One in the Chamber került rá a playlistre.

One in the Chamber

Kép forrása: Modern Warfare

Ez a játékmód sok CoD rajongónak ismerős lehet, hiszen először a Call of Duty: Black Ops-ban mutatkozott be. Ez egy úgynevezett free-for-all mód, ami során a játékosok egy tölténnyel és egy véletlenszerű fegyverrel indulnak harcba. Így kell killt szerezni ahhoz, hogy további töltényt kapjunk.

Minden fegyver egy lövéssel megöli az ellenfelet, de minden játékosnak három élete van a meccs során. Aki a legtöbb pontot gyűjti össze, az győz.

Egyéb újdonságok

A playlist ezen kívül kiegészült többek között a Gunfight 3v3 Snipers módjával is, ami különösen kedvez majd azoknak, akik imádnak messziről one-shot fejlövéseket adni. Végül, de nem utolsósorban itt van a Realism Ground War mód, amely sokkal intenzívebben az alap Ground War-nál. Itt nincs HUD, sem pedig minimap.

Modern Warfare-be tehát az alábbi játékmódok kerültek be:

  • Gunfight 3v3 Snipers Only
  • Gunfight Blueprints
  • One in the Chamber
  • Realism Ground War

Te melyik játékmódot próbálod ki elsőként?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×