Bár tényleg visszatér az ingyenes hétvége során kiszedett Plunder játékmód, így sem fog mindenki felhőtlenül örülni a frissítésnek.

Néhány napja adtuk hírül nektek, hogy kikerült a Warzone egyik legnépszerűbb játékmódja a rotációból. A Plunder azért nem maradhatott bent a Warzone Rumble mellett, ugyanis egyszerűen technikailag nem megoldható a fejlesztők szerint.

A közösségnek egy cseppet sem tetszett a döntés. A Warzone Rumble nem lett sikeres, ezt pedig az Infinity Ward is gyorsan belátta. Holnap vissza is tér tehát a Plunder, vagy legalább is annak egy verziója.

 

A tegnapi frissítés folyamán vártuk volna vissza a Plunder-t, helyette azonban valamiért majd csak 18-án, tehát holnap érkezik. Arról egyelőre nem osztottak meg információt a fejlesztők, hogy melyik játékmód helyett kerül majd be, de jó eséllyel a Warzone Rumble-től búcsúzunk.

Holnap tehát visszatér a sokak által favorizált játékmód, annak azonban nem a klasszikus, hanem a kicsit felgyorsított és akciódúsabb verziója, a Blood Money. Mivel ez a játékmód sokkal intenzívebb, mint az alap verzió, nem vagyunk benne biztosak, hogy mindenki maradéktalanul elégedett lesz.

Szerintetek melyik a jobb? A Blood Money Plunder, vagy a klasszikus pénzgyűjtögetés?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×