Az Apex Legends 5. évadába megérkezett az új Broken Ghost küldetés, a The Gauntlet. Megpróbálunk segíteni, hogy hogyan csináld végig.

Új kihívás indult az Apex Legends 5. évadában. A The Gauntlet küldetés lényege, hogy a játékosoknak (ismét) meg kell találniuk egy bizonyos rejtélyes tárgyat, amivel megnyitható az új történet, a The Lying Liar.

Több mint egy hónap telt el azóta, hogy a Respawn új történeti elemeket adott hozzá a játékhoz, aminek szerves részeit képezték a Broken Ghost küldetések. A múlt héten Octane került a középpontba, a The Impromptu Kidnapper című fejezetben.

Mutatjuk, hogyan tudod végigcsinálni a Broken Ghost „The Gauntlet küldetést

1. lépés – Keresd meg az Octane-t, majd menekülj ki a Bunker Pass-ból

Ezen a héten a vadászat során Gibraltár lesz segítségünkre, akivel a csapat megtalálja Octane-t. Lifeline pedig meg akarja találni a következő tárgyat. Leérkezés után rögtön ott lesz Octane egy loot box mellett a vault előtt. A küldetés során 8 perces visszaszámlálás kezdődik és megjelenik az új cél. Nyisd ki mind a négy Bunker Pass kijáratot! Természetesen Kings Canyon ismét tele van csapdákkal és ellenfelekkel, szóval harcra lehet számítani bőven.

Miután aktiváltad mind a négy panelt a bunkerben, Gibraltár szól, hogy az ajtók kinyíltak. Haladj a kijárat felé, öld meg a Prowlereket, és indulj tovább.

2. lépés – Szerezz meg egy új elveszett tárgyat

Mint általában, ebben a küldetésben is védelmezni kell a megtalált tárgyat. Itt a különbség annyi, hogy a tárgy most a bunkeren kívül helyezkedik el, segítségképpen viszont van egy rakás arany fegyver. Miután sikerült megvédeni, még vár rád egy aprócska feladat, és meg is szerezheted a tárgyat.

3. lépés – Menekülés

Miután végre megvan a Broken Ghost tárgy következő darabja, a szokásos végkifejlet indul el. Menekülni kell a kimenekítési pontig, közben pedig meg kell ölni a Prowlereket, melyek megpróbálják az utadat állni.

 

Ezután már jön is a következő fejezet a történetben.

Broken Ghost Chapter 5: “The Lying Liar”

Miután befejezted a The Gauntlet ​​küldetést, hozzáférést kapsz a The Lying Liar nevű, csak szöveges történethez. A jelenetet Loba szemszögéből hallhatjuk.

 

A következő Apex Legends Broken küldetés várhatóan a jövő héten érkezik. Egyelőre úgy tűnik, hogy a küldetéseknek nagy sikere van, hiszen a játékosok örülnek, ha történeti elemekkel van kiegészítve a játék.

Te már megcsináltad az új küldetést?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×