A gépház, amire azonnal elcserélnéd a sajátod.

Összefogott a Ubisoft és az NZXT, hogy valami igazán egyedivel lepjék meg a rajongókat. Az eredmény pedig elképesztő. Ilyen menő gamer tematikájú gépházat amúgy is ritkán látunk. Ehhez persze komolyabb árcédula is társul, így feltehetőleg a legtöbbeknek álom marad az NZXT új háza, persze érthető, hiszen a licencdíjakon túl a limitált darabszám miatt is magasabbak a költségek, na meg persze az exkluzivitás sem utolsó tényező.

Alapvetően az NZXT H510 egyedi verziójáról van szó, ennek megfelelően aki látta már az eredeti házat, annak valószínűleg nem lesz nagy meglepetés az elrendezésben. A grafikákat viszont meglehetősen ízlésesen sikerült elrendezniük. Az elejére egy hatalmas R6S logó került, az egyik oldalára egy a játékból ismert deszkázott fal motívum került, de a másik oldalán pedig egy R6S charmmal kedveskedtek.

A ház maga nagyon egyben van már a képeken is. De az igazi hangulatot az NZXT promóvideója adja meg:

 

A dizájnon túl persze a funkciókban sem szegényeskedik a kuckó, tekintve, hogy USB 3.1 és USB-C aljzatokkal szerelték az első panelt. Emellett a vízhűtés befogadására is tökéletesen alkalmas a ház. Az ára viszont a limitált kiadásnak megfelelően kicsit erősre sikeredett, a gyártó 249,99 dollárt kér, azaz nettó 77 ezer forintot kell leszurkolnunk érte, amennyiben a meg akarjuk vásárolni a kicsikét.

További információért keressétek a gyártó hivatalos oldalát.

Nektek bejön az NZXT egyedi gépháza?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×