Ki ne akarna magának egyedi CS:GO karórát, ami ráadásul praktikussága mellett igazán stílusos is? Egy igazi CS:GO profi karjának éke lehet.

A CS:GO bajnokságok szervezője, a BLAST nemrég bejelentette, hogy kiadja első egyedi karóráit, melyeket természetesen a Counter-Strike ihletett. Ezeket a karórákat természetesen megkapják a BLAST Premier Global Finals győztesei is, akik számára gyönyörű ajándék lesz a győztesnek járó 1 millió dollár mellé.

A TW Steel nevű holland óragyár és a BLAST terméke persze mindenki számára megvásárolható, ráadásul rögtön kétféle közül lehet választani.

Az egyik változat az úgynevezett Volante, ami egy rozsdamentes acél óra, aminek lapján egy maghatározatlan CS:GO map részlete látható. Ennek ára 149 euró, ez nagyjából 51 ezer forint.

Kép forrása: BLAST

A másik változat a Maverick, ami kicsivel drágább, hiszen benne van a klasszikus CS:GO célkereszt. Érted! Ez megdobja az árát. Így ez 299 euró, nagyjából 103 ezer forint.

Kép forrása: BLAST

A BLAST kereskedelmi igazgatója, Leo Matlock egy sajtóközleményben elmondta: a CS:GO rajongók „büszkén viselik majd karjukon a videojáték történelem eme becses darabját”. Míg az esport-árúk sosem voltak arról híresek, hogy olcsón beszerezhetők, ezek pedig még drágább eszközei annak, hogy kifejezzük esport iránti rajongásunkat. Mindazonáltal az órák valóban jól néznek ki.

A karórákat itt tudod megvásárolni.

Neked bejönnek a CS:GO BLAST órák?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×