Ki ne akarna magának egyedi CS:GO karórát, ami ráadásul praktikussága mellett igazán stílusos is? Egy igazi CS:GO profi karjának éke lehet.

A CS:GO bajnokságok szervezője, a BLAST nemrég bejelentette, hogy kiadja első egyedi karóráit, melyeket természetesen a Counter-Strike ihletett. Ezeket a karórákat természetesen megkapják a BLAST Premier Global Finals győztesei is, akik számára gyönyörű ajándék lesz a győztesnek járó 1 millió dollár mellé.

A TW Steel nevű holland óragyár és a BLAST terméke persze mindenki számára megvásárolható, ráadásul rögtön kétféle közül lehet választani.

Az egyik változat az úgynevezett Volante, ami egy rozsdamentes acél óra, aminek lapján egy maghatározatlan CS:GO map részlete látható. Ennek ára 149 euró, ez nagyjából 51 ezer forint.

Kép forrása: BLAST

A másik változat a Maverick, ami kicsivel drágább, hiszen benne van a klasszikus CS:GO célkereszt. Érted! Ez megdobja az árát. Így ez 299 euró, nagyjából 103 ezer forint.

Kép forrása: BLAST

A BLAST kereskedelmi igazgatója, Leo Matlock egy sajtóközleményben elmondta: a CS:GO rajongók „büszkén viselik majd karjukon a videojáték történelem eme becses darabját”. Míg az esport-árúk sosem voltak arról híresek, hogy olcsón beszerezhetők, ezek pedig még drágább eszközei annak, hogy kifejezzük esport iránti rajongásunkat. Mindazonáltal az órák valóban jól néznek ki.

A karórákat itt tudod megvásárolni.

Neked bejönnek a CS:GO BLAST órák?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×