Szaúd-Arábia koronahercege idén (is) a The International Battle Pass egyik legnagyobb támogatója. Jókora összeggel vezet a ranglistán.

Néhány héttel ezelőtt idén is elindult a Dota 2 The International Battle Pass, aminek megvásárlásával a játékosok a verseny nyereményalapját is folyamatosan növelik. Cserébe a Valve idén is rengeteg meglepetést és jutalmat kínál a játékosoknak.

Szaúd-Arábia koronahercege Mohammed bin Salman bin Abdulaziz al-Saud még mindig a Dota 2 Battle Pass legnagyobb támogatója.

A Battle Pass első hetében több mint 9 ezer dollárral került a befizetések élére, azóta pedig megduplázta ezt az összeget. A Stratz oldal statisztikái szerint a herceg, aki a játékban a Purrrrrfect Devil Angel Yukeo nevet használja, eddig nagyjából 22 812 dollárt költött Battle Passra, amivel elérte az 54790. szintet. Ez majdnem 7 millió forint.

Kép forrása: Stratz

A 35 éves koronaherceg minden évben óriási összegekkel járul hozzá a The International Battle Pass sikeréhez. 2018-ban 42 ezer dollárt költött rá. Mint azt a Dota 2 rajongók tudják, a BP-re költött pénz egy része a The International verseny nyereményalapjába kerül. Eddig nagyjából összesen 15 millió dollár gyűlt össze, a becslések szerint ez elérheti a 37 milliót is.

Szintén becslések szerint a herceg maga nagyjából 5 ezer dollárral járult hozzá a nyereményalaphoz. Ne feledjük, hogy a koronavírus-járvány miatt a Valve elhalasztotta a The International 2020 versenyét, amire várhatóan valamikor jövőre kerül sor.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×