Az új okosórát már 10 ezer forint alatt beszerezhetjük.

Lassan eljutunk oda, hogy már a vécéülőkét is a Xiaomi fogja gyártani. A kínai cég ugyanis elképesztő ütemben növekszik és nem korlátozzák magukat az okostelefonok piacára. A szappantól kezdve, a porszívókon át az egyszerű ceruzaelemig mindent árulnak. Ennek pedig csak örülni tudunk, hiszen a kiemelkedő ár/érték arányú termékeket mindig szívesen fogadjuk.

Ezúttal egy új okosórát dobott piacra a cég, a Haylou LS02 Smart Watch 2 személyében, aminek az árcédulája jelenleg mindössze 28.99 dollár (~8 800 Ft). Ez az alacsony ár a kezdeti akciónak köszönhető, a későbbiekben dupla áron lehet majd megvásárolni, de még úgyis kedvezőnek mondható az árfekvés, tekintve az LS02 funkcióit.

Az új Smart Watch ugyanis 24 órás pulzusmérővel, BT 5.0-val, alvásmonitorozó funkcióval és 12 sport üzemmóddal szerelték. 1,4 hüvelykes 320×320-as LCD kijelzőt kapott, amit egy 260 mAh kapacitású akkumulátor hajt meg, aminek köszönhetően akár a  20 napos üzemidő is elérhető. Továbbá az IP68-as szabványnak is eleget tesz, ami azt jelenti, hogy por és vízálló is egyúttal.

Az árcédulából már sejthető, hogy ez bizony nem a felső kategóriás ringben próbál szerencsét, ennek köszönhetően az olyan funkciók, mint a GPS vagy az NFC, sajnos kimaradtak. Viszont ennek ellenére is kiemelkedő az ár/érték aránya a kicsikének.

Aki szeretne még gyorsan betárazni, az itt rendelheti meg a Xiaomi új okosóráját.

További magyar nyelvű információt a Napidroid oldalán találtok a termékről.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×