Egy anime és Overwatch rajongó openingjéből kiderül, milyenek lennének a Blizzard játékának hősei egy japán anime sorozatban.

Nem is olyan rég mutattunk be nektek egy izgalmas JoJo X World of Warcraft anime openinget, mely keresztezte a népszerű animét a világ egyik legkedveltebb MMO-jával. Izgalmas volt látni, hogy egy játék hőseit mennyire tudják a rajongók elképzelni egy japán animében.

Aki követi az mainstream anime-világot, jól tudja, hogy a My Hero Academia (Boku no Hero Academia – magyarul Hősakadémia) mennyire népszerű sorozat az utóbbi időben. A sorozat még nálunk is megjelent magyar szinkronnal, így talán sejthető, hogy mekkora kultusza lett a történetnek.

Az animék openingje és endingje általában nagy jelentőséggel bír, hiszen ezen összeállításokhoz általában egy ismert japán énekes vagy együttes szolgáltatja a muzsikát. Ez különösen izgalmas és érdekes akkor, amikor létező animék alapján, valamilyen teljesen más tematikát kapunk.

Így született meg a Hősakadámia X Overwatch anime opening

 

Természetesen ez nem egy hivatalos opening, hanem egy lelkes rajongó ügyködése, akinek sok szabadideje volt az elmúlt időszakban.

Íme a Hősakadémia kapcsolódó eredeti openingje:

 

Nagyon jó látni, hogy a karantén szomorú kiváltó oka ellenére, mindez lehetőséget teremtett arra, hogy szárnyaljon a kreatív elme, és ilyen alkotások szülessenek.

Te mennyire tudnád elképzelni az Overwatch hőseit egy animében?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×