Paris az Overwatch talán legkevésbé kedvelt mapja. Bár a Blizzard kivette a kompetitív mapok közül, egy rajongó most maga készített hozzá reworköt.

Paris mapja még 2019-ben került be az Overwatchba, és érdekes módon a játékosközösség egyik legkevésbé kedvelt mapja lett. Később a Blizzard el is távolította azt a kompetitív játékmódokból. Most egy lelkes Overwatch rajongó és tartalomgyártó, BlameTheController úgy döntött, hogy kezébe veszi a dolgokat.

Maga készítette el a Paris reworköt.

A munkához a Valve Hammer Editort hívta segítségül, ami egy kiváló szoftver egyedi mapok készítésére. BlameTheController itt alkotta meg a teljesen átalakított Paris mapot. A cél az volt, hogy mind a támadók, mind a védők számára élvezetes map szülessen. Az újítások szinte minden poszt számára kínálnak lehetőségeket és izgalmakat.

 

Ezekkel a változásokkal a támadók sokkal biztonságosabbak tudnak érvényesülni, mint a map eredeti verziójával. Emellett természetesen a védők számára is jobb rálátás jött létre, hogy ne lepjék meg őket a támadók.

Noha BlameTheController nem számít arra, hogy Blizzard megvalósítja a reworköt, reméli, hogy legalább inspirációul szolgálhat. Természetesen egyelőre nincs szó arról, hogy a Blizzard maga átdolgozná Paris mapot. Lehetséges, hogy a Blizzard fókuszában már inkább az Overwatch 2 áll.

Neked hogy tetszik az átdolgozott Paris map? Szerinted jobb lenne így?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×