A hatalmas lila kocka-anomália, Kevin akár az esti Fortnite eseményben vissza is térhet. Legalábbis erre utalnak a Cyclo képén található nyomok.

Soha semmit sem csinál véletlenül az Epic Games. Ezt már többször is bizonyította a kiadó, épp ezért minden promójukat pixelről pixelre át kell vizsgálni, ha minden rejtett információt fel akarunk fedni. Az új szezonok elején mindig egy képsorozat keretein belül jelzik előre a fejlesztők az új idény újdonságait. Többnyire a Battle Pass tartalmakat mutatják be, de a nyolcadik szezon esetében a szigetváltozásokat is sugallták.

Szombaton megérkezett az Item Shopba a Cyclo Legendary Outfit, ami elvileg a ma este esedékes (Doomsday) Device esemény egyik kulcseleme lesz. Épp ezért a szemfüles Fortnite játékosok elkezdték darabokra szedni Cyclo bemutató képét, s lássunk csodát, találtak is egy eléggé érdekes részletet.

Ha kellőképpen manipuláljuk a fényeket a képen és a színeket fekete-fehérre változtatjuk, a kép bal felső sarkában felbukkan egy már régóta ismert motívum. A hieroglifa-szerű írásokat már a régi motoros Fortnite játékosok ismerhetik, pontosan ilyenek borították a hatalmas lila anomália, Kevin felszínét is.

Mivel a Device esemény a Vihar körül fog forogni, így lehetséges, hogy ez a fejlesztők részéről csak egy jelzés. Könnyen lehet, hogy azt sugallják, Kevinnek fontos szerepe van a Vihar létezésében. De természetesen találni olyan játékosokat is, akik abban bíznak, hogy ma este viszont láthatjuk a hatalmas lila kockát, ami ahogyan a régit is, az új szigetet is át fogja alakítani.

Ahogyan a bevezetőben is írtuk, az Epic mindezt biztosan nem véletlenül rendezte így. Szerencsére nem kell napokat várni arra, hogy kiderüljön, milyen szerepet kap Kevin a Chapter 2 második szezonjának záróeseményében.

A Device játékbeli esemény magyar idő szerint este 8 órakor kezdődik. Ne maradjatok le róla!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×