Múlt héten kezdetét vette a Felfire Festival a Hearthstone-ban. Az Ashes of Outlands kiegészítő eseménye egy halom jutalommal várja a játékosokat.

Június elején, egészen pontosan kilencedikén, elstartolt a Hearthstone legújabb eseménye, a Felfire Festival. Az Ashes of Outlands kiegészítő égisze alá tervezett több hetes tartalomeső a Battlegrounds bővítésével indult.

Ám igazán csak most fog beindulni.

 

A Blizzard részletekbe menően, tételesen informálta a közösséget a közelgő tartalmakról. Az összesen négy héten át tartó Felfire Festivalból temérdek csomagot, speciális karaktert és arany lapot adhatunk majd hozzá a gyűjteményünkhöz. Az első hét már lepörgött, a Battlegrounds játékmódot ellepték a kalózok, lássuk milyen újdonságokra számíthatunk mostantól:

Forrás: Blizzard

A második héten kezdetét veszi a Trial by Felfire történet – június 17-től játszható -, aminek fejezeteit ingyenesen érhetjük majd el.  Aranna Starseeker csaját csomagot kap, amibe a karaktert, egy speciális hátlapot, na meg 20 Ashes of Outlands csomagot pakoltak a fejlesztők. Továbbá az első Legendary Questet is teljesíthetjük, ezért pakkokkal halmoz majd el minket a kiadó.

A harmadik héten különböző Trial by Felfire kihívásokat teljesíthetünk, amikért értékes arany kártyákat is kaphatunk. A Tavern Brawl is fesztiváli hangulatba öltözik, limitált ideig Felfire Brawl néven érhetjük majd el az eseményhez kapcsolódó módot. Valamint folytatódik a Legendary Questline, a második felvonással.

A negyedik héten már új tartalmak nem érkeznek. Ez lesz az utolsó időszak, amikor lecsaphatunk Aranna csomagjára, új Brawl is befut, na meg a Legendary Quest harmadik hullámára is rárepülhetünk.

A Felfire Festival június 9-től egészen július 7-ig tart.

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×