Lauren Hissrich, a Witcher Netflix sorozat showrunnere a The Wrapnek adott interjút, amiben a nagy sikerű széria második évadáról beszélt.

Hatalmas sikert aratott télen a Netflix ernyője alatt megjelent The Witcher – A Vaják – sorozat. A készítőknek sikerült a lehető legtökéletesebb adaptációt elkészíteniük, mind a rajongók, mind pedig a kritikusak meg voltak elégedve a végtermékkel. Egy-egy elemébe voltak, akik belekötöttek, de összességében a Netflix egyik legsikeresebb anyagává vált pillanatok alatt.

Nem volt hát kérdés, hogy folytatják-e a szériát, olyannyira nem, hogy ugyan még csak a második évad készül, de már a Netflix bekérte a harmadikat is.

Witcher

Akik olvasták a könyveket, azok tudják, hogy az első két könyv inkább novelláskötetnek tekinthető, mint egybefüggő regénysorozatnak. Épp ezért a Witcher első évada is ezt a vonalat követte, sokakat egészen zárójelenetig folyamatos zavarodottságban tartva. Az értetlenkedések után pedig gyorsan leszögezték az évadzáró után, hogy a második évad már nem ilyen lesz. Most a készítők a ‘The Wrapnek’ adott interjúban elmondták, a második évad az idősíkok terén ugyan tényleg áttekinthetőbb lesz, ám arra mégse számítsunk, hogy teljesen lineáris lesz a történetvezetés.

Lauren Hissrich, a sorozat showrunnere külön kiemelte, hogy a második évadban végre többet megtudhatunk majd a vajákok testvériségéről. Vesemir is felbukkan végre a képernyőn, valamint Ciri, Geral és Yennefer hármasa is több időt kap. A kulcsszereplők tehát mind egy időbe kerültek, ezt volt hivatott előkészíteni az első évad. A folytatás egy mélyebb, letisztultabb, ám nem feltétlenül lineáris folytatása lesz a kapkodós első felvonásnak.

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×