Joe Cecot, az Infinity Ward multiplayerért felőlős vezető fejlesztője elárulta, hogy miért került ki a Plunder játékmód a Warzone-ból.

Mielőtt bárki nagyon kétségbeesne: a Plunder játékmód csak ideiglenes került ki a Warzone módjai közül. Ahogy arra az Infinity Ward fejlesztői már korábban is felhívták a figyelmet: sajnos jelenleg nem megoldható, hogy minden játékmód és felállás egyszerre legyen jelen a Warzone-ban. Ennek technikai okai vannak, így a fejlesztők igyekeznek megfelelően cserélgetni a játékmódokat.

Mint gondolom tudjátok, a Plunder játékmód lényege a normál battle royale felállással ellentétben inkább a gyűjtögetés. Amikor egy csapat eléri az 1 millió dollárt, onnan csak két perc van hátra még többet gyűjtögetni.

A játékmód egyébként igen nagy népszerűségnek örvend, ám a 4. évad indulásával kikerült a játékból.

Kép forrása: Warzone

Természetesen ennek sokan nem örülnek, aminek hangot is adtak az elégedetlenkedő playerek. A sok-sok felháborodott Twitter és Reddit bejegyzés után az Infinity Ward egyik vezető fejlesztője igyekezett mindenkit megnyugtatni: a dolog csak ideiglenes. A cél az volt, hogy teret engedjenek a Modern Warfare ingyenes hétvége alatt a multiplayer játékmódoknak.

„A Plunder hamarosan visszatér. Helyet adunk a multiplayer játékmódoknak és a Warzone Rumble-nek az ingyenes hétvégén. Amúgy én is imádom” – mondta Joe Cecot.

Sajnos Joe nem adott meg időpontot azt illetően, hogy a játékmód mikor térhet vissza. Ha tippelhetünk június 16-án, hiszen a legtöbb Modern Warfare és Warzone javítás, változtatás keddenként érkezik.

Téged is bosszant, hogy kikerült a Plunder a Warzone játékmódjai közül?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×