Az Overwatch fejlesztőinek szinte minden javításban foglalkozniuk kell egy újabb Reaper hibával. Nem szakad meg most sem a sorminta. Most Hanamura a soros.

Reaper az egyik legsunyibb és legveszélyesebb karakter az Overwatch hősök között. Ha valaki jól tudja használni és van érzéke a pozícionáláshoz, a leghalálosabb DPS lehet a játékban.

A legutóbb felfedezett glitch használatával Reaper csak még veszélyesebb lett. Hanamura B pontja felé haladva jobb oldalon hibás a lépcső. Reaper a teleport képességét kihasználva el tud bújni a pályán kívül a támadók elől, így minimum egyszer. Ezzel minimum egyszer rendkívül kínos meglepetést tud okozni a támadó csapatnak.

Great, cant wait to see this ingame ( I didnt find this ) from Overwatch

Az nem derül ki a videóból, hogy a másik csapat lát-e valamit az esetből. Reaper teleportjának is van egy jellegzetes hangja, ami gyanús lehet, továbbá az sem kizárt, hogy valami vizuális anomáliát okoz a glitch.

Reméljük, hogy nem sok ideje fedezték fel a lépcső ezen „funkcióját” és így, hogy gyorsan felkerült a redditre, hamar javításra is kerül. Amikor rövid ideje van a támadóknak a B pont elfoglalására, rendkívül bosszantó lehet az első pusht egy ilyen miatt elbukni.

Nektek melyik a main DPS karakteretek az Overwatch-ban?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×