Nagyon komoly változásokkal készül a Riot Games a következő szezon kezdetére. A hősök és az ösvények mellett az Item Shop-ba is alaposan belenyúlnak majd.

Nagyon komoly munkába kezdett bele a Riot Games a következő szezonnal kapcsolatban. Hősökhöz, ösvények balanszához, a klienshez, és mint kiderült az Item Shop-hoz is hozzányúlnak a fejlesztők.

Mark Yetter, a Riot gameplay felelőse osztott meg új információkat az új Item Shop-ról

A League of Legends közel minden eleme átalakult már a játék megjelenése óta. Ebből a listából valahogy viszont mindig kimaradt az Item Shop, ami a megjelenés óta közel semmit sem változott.

A Riot is meghallotta a közösség panaszkodását a meccseken belüli bolttal kapcsolatban, az ugyanis egyáltalán nem segíti a játékosokat.

A posztból kiderül, hogy az Item Shop teljesen átalakul, változik a felülete is és bizony magukhoz a tárgyakhoz is hozzányúlnak majd.

Az új felület sokkal áttekinthetőbb ajánlott fület ígér, melynek segítségével a kevésbé tapasztalt játékosok is hatékonyan választhatnak majd a meccs állásától függően maguknak tárgyakat. Ezeknek a változtatásoknak többek közt az is a célja, hogy a játékosok kevesebb időt töltsenek a kezdőn a vásárlással töltve.

Item változások

A felületi változásokon túl a design csapat bizony a tárgyakhoz is hozzá tervez nyúlni. Miközben több elem is kikerülhet a játékból, azt elmondták a fejlesztők, hogy a legikonikusabb tárgyakhoz nem nyúlnak hozzá, hogy ne kelljen mindent az alapoktól újra tanulni.

A tárgyak változtatásainak célja, hogy a megvásárlásuk és egyáltalán a döntéshozatal is könnyebb legyen. Az előszezonban bekerülő újdonságok biztosan hatalmas visszhangot fognak kiváltani a közösségből, szóval nem érdemes beleélni magunkat, hogy minden úgy marad majd, ahogy eredetileg a Riot eltervezte.

Reméljük, hogy az újdonságok implementálása jól fog sikerülni és a szükséges változtatások is gördülékenyen mennek majd át a Riot rostáján.

Nektek tetszik az új Item Shop felület? Szerintetek segíthet ez az új játékosok helyzetén a League of Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×