Na most, hogy már minden játékosunkat bedaráltuk a Deluxe paklikba az EA kiadja az Ultimate TOTSSF SBC-t. Milyen cukik, hogy…..

Azt tudtam, hogy az EA rafkós, de hogy ennyire, azt nem. Napokig úgy tűnt, hogy idén elmarad az Ultimate TOTSSF SBC. A garantált csomagok eddig mindig szerdán jelentek meg, de ezen a héten egy Deluxe SBC-t kaptunk helyette. Mondtuk, na majd a red pick után jön, de megint egy Deluxe SBC volt. Most, hogy kinyitottuk, az összes kapust és középhátvédet, már végleg letettünk a csomagról.

Azonban a kódban végre felbukkant, és érkezik az Ulimate TOTSSF SBC!

De hogy miért most? Egyszerű. Az emberek látva, hogy nem jön az Ultimate TOTSSF SBC, minden játékosukat elkezdték bedarálni a Deluxe SBC-be. Mivel három alkalommal is kiadták, így a legtöbb játékosnak elfogytak a tartalék magas értékű játékosai. Úgy, hogy a legtöbb játékos most már nem rendelkezik tartalékkal kénytelen lesz zsetonhoz jutni, ha szeretnék megcsinálni az SBC-t. Mivel zseton vásárlása tiltott, így csak egy lehetősége maradt mindenkinek. Vásárolja a FIFA pontot.

Ultimate TOTSSF

Ha valamihez nagyon ért a cég, akkor ahhoz biztosan, hogy hogyan húzzak ki a játékosokból a maradék félre rakott zsetonjaikat is. Őszintén én már tényleg nem gondoltam volna, hogy az utolsó napon fogják meghúzni, de ezek szerint mégis. A csomag valószínűleg este 7 órakor kerül be a játékba.

Ti szerencsét próbáltok a csomaggal?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×