A Modern Warfare 4. évadában egy teljesen új titok vár megfejtésre a játékban. Megnyitható egy új bunker is a Trench mapon. Kis meglepetés.

Végre megérkezett a Modern Warfare és Warzone legfrissebb, 4. évada. A frissítés annyi újdonságot rejt, hogy nem győzzük megmutatni őket. A Mondern Warfare-be például bekerült a Trench 2v2 játékmód, mely egy rejtélyt is tartogat. Mutatjuk, hogy tudjátok megfejteni.

Persze cikkünket csak akkor olvasd végig, ha nem magad szeretnéd megfejteni a titkot.

Trench easter egg – Az új bunker

Ahhoz, hogy megnézzük a lövészárkok easter eggjeit, és megnyissuk a bunkert, a megfelelő belépőkódokra lesz szükségünk. Ha már játszottál az új mapon, valószínűleg feltűnt, hogy annak egyik részén egy zárt bunker is található.

Hogy kinyissuk, egy 5 számjegyű kódot kell megtalálni. A kóddarabok szét vannak szórva a mapon, tehát csak jól körül kell nézni. Van hogy a falon, van hogy egy kis híd alján találunk elrejtett kóddarabokat. Ha pedig már unod a keresgélést, íme egy videó, hogy hol találod őket sorrendben.

Trench easter egg solved on new map! from r/modernwarfare

Miután megvan mindegyik szám, a bunker belépőpaneljánál a megfelelő számokra kell lőni. Ezek után beléphetsz a bunkerbe, ám a megfejthető easter eggeknek itt nincs vége. Még egy meglepetés vár.

Az utolsó ajtó kinyitása

Miután a bunker ajtaja megnyílik, menj nyugodtan le és nézz körül. A szoba jobb oldalán egy íróasztalon találsz egy piros telefont. Vess egy pillantást a telefonszámra. Ha megvan, menj vissza a belépőpanelhez, ahol bejöttél a bunkerbe, és ezt a számot is lődd bele a panelbe.

Amikor visszatérsz a bunkerbe, egy másik telefon cseng majd. Válaszolj a hívásra és vonulj fedezékbe. A szoba hátsó ajtaja ugyanis kinyílik. Mögötte egy hatalmas maci látható, dupla minigunnal, aki szépen megszórja az egész bunkert. Jah, igen: minigunt már a Warzone-ban is lehet szerezni.

Kép forrása: Reddit

Akár ide is lehet csalni az ellenfeleket. Egyébként ez csak egy vidám easter egg, amit a fejlesztők szórakozás céljából építettek be az új játékmódba. Na, hogy tetszik?

Azoknak, akik így sem találják, íme a két kód:

  • Első kód: 95638
  • Második kód: 53125

 

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×