A Modern Warfare 4. évadában egy teljesen új titok vár megfejtésre a játékban. Megnyitható egy új bunker is a Trench mapon. Kis meglepetés.

Végre megérkezett a Modern Warfare és Warzone legfrissebb, 4. évada. A frissítés annyi újdonságot rejt, hogy nem győzzük megmutatni őket. A Mondern Warfare-be például bekerült a Trench 2v2 játékmód, mely egy rejtélyt is tartogat. Mutatjuk, hogy tudjátok megfejteni.

Persze cikkünket csak akkor olvasd végig, ha nem magad szeretnéd megfejteni a titkot.

Trench easter egg – Az új bunker

Ahhoz, hogy megnézzük a lövészárkok easter eggjeit, és megnyissuk a bunkert, a megfelelő belépőkódokra lesz szükségünk. Ha már játszottál az új mapon, valószínűleg feltűnt, hogy annak egyik részén egy zárt bunker is található.

Hogy kinyissuk, egy 5 számjegyű kódot kell megtalálni. A kóddarabok szét vannak szórva a mapon, tehát csak jól körül kell nézni. Van hogy a falon, van hogy egy kis híd alján találunk elrejtett kóddarabokat. Ha pedig már unod a keresgélést, íme egy videó, hogy hol találod őket sorrendben.

Trench easter egg solved on new map! from r/modernwarfare

Miután megvan mindegyik szám, a bunker belépőpaneljánál a megfelelő számokra kell lőni. Ezek után beléphetsz a bunkerbe, ám a megfejthető easter eggeknek itt nincs vége. Még egy meglepetés vár.

Az utolsó ajtó kinyitása

Miután a bunker ajtaja megnyílik, menj nyugodtan le és nézz körül. A szoba jobb oldalán egy íróasztalon találsz egy piros telefont. Vess egy pillantást a telefonszámra. Ha megvan, menj vissza a belépőpanelhez, ahol bejöttél a bunkerbe, és ezt a számot is lődd bele a panelbe.

Amikor visszatérsz a bunkerbe, egy másik telefon cseng majd. Válaszolj a hívásra és vonulj fedezékbe. A szoba hátsó ajtaja ugyanis kinyílik. Mögötte egy hatalmas maci látható, dupla minigunnal, aki szépen megszórja az egész bunkert. Jah, igen: minigunt már a Warzone-ban is lehet szerezni.

Kép forrása: Reddit

Akár ide is lehet csalni az ellenfeleket. Egyébként ez csak egy vidám easter egg, amit a fejlesztők szórakozás céljából építettek be az új játékmódba. Na, hogy tetszik?

Azoknak, akik így sem találják, íme a két kód:

  • Első kód: 95638
  • Második kód: 53125

 

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×