Az Infinity Ward kiadott egy teljes roadmap-et a Season 4-hez. Ebben a szezonban is rengeteg tartalommal bővül a Modern Warfare.

Az amerikai zavargások és tüntetések miatt az egész világ kicsit megtorpant, pedig épp csak elindultunk kifele a koronavírus okozta teljes leállásból. Sok más kiadóval egyetemben az Activision is késleltette a legújabb tartalmainak bemutatását, most azonban végre megjött a Season 4.

A frissítés már tegnap elérhetővé vállt, a teljes szezonra kiterjedő terveket azonban csak most osztotta meg a kiadó a játékosokkal.

 

Bár a szezon folyamán is biztosan jönnek még új tartalmak, de ha csak ennyit tennének bele ebbe az időszakba, akkor is elégedettek lennénk. Mutatjuk, mik érkeznek a 4. felvonás során:

Három korlátozott idejű esemény – Warzone

A szezon során három korlátozott ideig elérhető esemény is elérhető lesz a Modern Warfare-ban. Az első a Juggernaut Royale, ahol 3 páncélt próbálnak megszerezni az szemben álló csapatok. A második az 50v50-es Warzone rumble. Itt a Battle Royale meccsen 2 csapatra oszlanak a játékosok és meghatározott killszámig megy a meccs. A harmadik a Realism Mode. Itt a fejlövés megnövekedett sebzést okoz, továbbá a HUD jelentősen lecsökken a képernyőn.

A multiplayert is szeretik a fejlesztők

Képen a Cheshire Park, az új többjátékos pálya.

A többjátékos mód is bővül a szezonban. Először is egy teljesen új pálya érkezik (Cheshire Park), mellé pedig három új játékmód is jön. Visszatér a One in the Chamber és az egy töltényes Free-For-All. Harmadikként pedig egy újabb FFA mód, ahol csak pisztolyunk és dobókésünk van.

Két új operátor és ingyenes hétvége

A negyedik szezon folyamán két új operátor is feloldható lesz. Az első Gaz, aki visszatér Verdansk-ba, hogy csatlakozzon az Armistice oldalhoz, míg a másik, Roze a Jackal frakció új tagja lesz.

Kép forrása: Activision

Ha van olyan ismerősötök, aki még nem vette meg a teljes játékot, de szívesen multiznátok vele, a mai naptól kezdve egész hétvégén meghívhatjátok egy jó többjátékos bulira. A korlátozás mindössze annyi, hogy az ingyenes játékosok nem játszhatnak majd minden pályán.

Ti elégedettek vagytok a Season 4 tartalmaival?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×