Az ukrán zseni a MAD Lions elleni meccsen lőtte 37:8-ba magát, amivel élete legjobb HLTV Ratingjét hozta össze s1mple.

A DreamHack Masters tavaszi szezonjában a Na’Vi eddig kisebb megingásokkal ugyan, de szépen robog a döntő felé. A csoportjukat ugyan megnyerték (1 vereség itt is becsúszott), de a G2 végül alsó ágra lökte őket. Ezen a ponton kerültek szembe a MAD Lions csapatával, akik ellen s1mple szó szerint élete mapját játszotta.

Mirage-on az ukrán csodagyerek 37:8-ba lőtte magát, mindezt összesen 21 kör alatt.

A Na’Vi 16:5-re nyerte a mapot, és a rövid pálya, valamint a +29-es K/D együttesen 2.77-es HLTV Ratinget érdemelt ki. Ez a teljesítmény s1mple eddigi legdurvább mapja, eddig 2.4 fölé se jutott még soha, pedig voltak már nagy vadulásai ez előtt is.

 

A vereséget a dánok sem fogják egyhamar elfelejteni, s1mple 37 killjére az egész dán csapat csak 47 killel tudott felelni. Körönként átlagosan 158.5 sebzést produkált.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×