A közelmúltbeli frissítés új fegyvert hozott be a Call of Duty: Warzone terepére. Így szerezheted meg a minigunt a Warzone-ban.

Az Activision és az Infinity Ward végre elindította a Modern Warfare és Warzone régóta várt 4. évadát. Több új fegyver, játékmód, kozmetikai kiegészítő és Battle Pass érkezett.

Az egyik legnagyobb meglepetés a Warzone-ban is elérhető minigun.

A népszerű YouTuber NoahJ456 legutóbb egy élő adás során mutatta be, hogy hogy érhető el a fegyver és mire is képes. A Warzone-ban jelenleg két minigun található, ezért elég nehéz lesz megszerezni. Ha követed a következő lépéseket, nagyobb esélyed lehet rá.

Kép forrása: Youtube

Lépj be a 11-es bunkerbe!

A híres 11-es bunker megnyitásáról már korábban is írtunk egy leírást, amit segíthet abban, hogy könnyebben kinyisd a bunkert. A lényeg, hogy a Verdansk-ban található telefonokat kell megtalálni hozzá. Ehhez egy remek térképet is mutattunk már. A Plunder vagy Blood Money játékmódokban talán ez még könnyebb, mint a normál Battle Royale-ban. Összesen 7 telefont kell aktiválni, majd elvileg megnyílik az a bizonyos 11-es bunker.

Erről íme még egy jó kis magyarázó táblázat StrangerRobijn jóvoltából.

Kép forrása: Reddit

Ha megtaláltad a megfelelő telefont, egy orosz hangot hallasz, ami megad egy háromjegyű kódot. Szerencsére az oroszul nem beszélők számára StrangerRobijin lefordította a számokat. A kapott három számjegyű kód adja a telefonok sorrendjét. Például, ha 012-es kódot kapsz, akkor először a nullás, majd az egyes, majd a kettes telefont kell megkeresni. A folyamat jelentősen felgyorsítható egy jó csapattal.

Amikor a megfelelő telefonnal lépsz interakcióba, egy kis remegést hallhatsz. Ez a hang jelzi, hogy sikeresen keresgélték, és beléphetsz a Bunker 11-be. A 11-es bunker a Military Base-től északnyugatra helyezkedik el.

Miután sikeresen bejutottál bunkerre, ideje elkezdeni fosztogatni. A halom pénzen kívül egy legendary MP7 blueprintet és a két elérhető minigungt is megtalálod.

Te kipróbálod a minigunt a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×