A közelmúltbeli frissítés új fegyvert hozott be a Call of Duty: Warzone terepére. Így szerezheted meg a minigunt a Warzone-ban.

Az Activision és az Infinity Ward végre elindította a Modern Warfare és Warzone régóta várt 4. évadát. Több új fegyver, játékmód, kozmetikai kiegészítő és Battle Pass érkezett.

Az egyik legnagyobb meglepetés a Warzone-ban is elérhető minigun.

A népszerű YouTuber NoahJ456 legutóbb egy élő adás során mutatta be, hogy hogy érhető el a fegyver és mire is képes. A Warzone-ban jelenleg két minigun található, ezért elég nehéz lesz megszerezni. Ha követed a következő lépéseket, nagyobb esélyed lehet rá.

Kép forrása: Youtube

Lépj be a 11-es bunkerbe!

A híres 11-es bunker megnyitásáról már korábban is írtunk egy leírást, amit segíthet abban, hogy könnyebben kinyisd a bunkert. A lényeg, hogy a Verdansk-ban található telefonokat kell megtalálni hozzá. Ehhez egy remek térképet is mutattunk már. A Plunder vagy Blood Money játékmódokban talán ez még könnyebb, mint a normál Battle Royale-ban. Összesen 7 telefont kell aktiválni, majd elvileg megnyílik az a bizonyos 11-es bunker.

Erről íme még egy jó kis magyarázó táblázat StrangerRobijn jóvoltából.

Kép forrása: Reddit

Ha megtaláltad a megfelelő telefont, egy orosz hangot hallasz, ami megad egy háromjegyű kódot. Szerencsére az oroszul nem beszélők számára StrangerRobijin lefordította a számokat. A kapott három számjegyű kód adja a telefonok sorrendjét. Például, ha 012-es kódot kapsz, akkor először a nullás, majd az egyes, majd a kettes telefont kell megkeresni. A folyamat jelentősen felgyorsítható egy jó csapattal.

Amikor a megfelelő telefonnal lépsz interakcióba, egy kis remegést hallhatsz. Ez a hang jelzi, hogy sikeresen keresgélték, és beléphetsz a Bunker 11-be. A 11-es bunker a Military Base-től északnyugatra helyezkedik el.

Miután sikeresen bejutottál bunkerre, ideje elkezdeni fosztogatni. A halom pénzen kívül egy legendary MP7 blueprintet és a két elérhető minigungt is megtalálod.

Te kipróbálod a minigunt a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×