Már elérhető a Modern Warfare 4. évad Battle Pass, mely számtalan friss új jutalmat tartogat a játékosoknak. Megmutatjuk mind a 100 szintet.

Egy kis késés után végre megérkezett a Call of Duty Modern Warfare és Warzone negyedik évada, ami természetesen magával hozta a legújabb Battle Pass-t is. Ezúttal is 100 szint vár ránk, teljesen új jutalmakkal, ingyenes és premium szintekkel.

A legfrissebb Battle Pass teljes lebontása az alábbiakban megtekinthető mindenki számára. Kiemelendő, hogy a Battle Pass-ba megérkezett Captain Price is.

Mennyibe kerül a 4. évad Battle Pass?

A Battle Pass prémium szintjeinek megvásárlása szokásos módon 1000 CoD pontba kerül. Ez nagyjából 10 dollárnak felel meg, ami kb. 3 ezer forint. Persze a szinteket egyesével, külön-külön is meg lehet venni. Minden szint nagyjából 1,5 dollár, azaz 450 forint. A teljes Battle Pass felnyitása mintegy 150 dollárba kerül, ami 45 ezer forint.

Mit tartalmaz az új Battle Pass?

Captain Price természetesen még a szinteken kívül kinyílik mindenki számára, a két új fegyver, a Fennec és a CR-56 AMAX a BP 15. és 31. szintjén szerezhetők meg.

 

Te melyik szintet szeretnéd mielőbb elérni?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×