Több nagyobb kiadó is készíthet PlayStation 5-re játékot, legalábbis erről árulkodik az Amazon legutóbbi hatalmas bakija.

Könnyen lehet, hogy hatalmasat bakizott a PlayStation 5 bemutatója előtt pár nappal az Amazon. A Sony az USA-ban kialakult helyzetre való tekintettel eltolta következő konzolgenerációjának bemutatóját, amit így magyar idő szerint ma este 10 órakor fognak megtartani.

Az internet viszont az Amazonnak köszönhetően most más irányba figyel, a weboldalon ugyanis olyan információk is megjelentek, amikről elvileg még nem is kellene tudnunk.

 

Egy szemfüles felhasználó olyan kiadók termékét látta megjelenni az oldalon, mint a Rockstar, Konami, 2K,  vagy éppen a Koch. A Rockstar leakelt elemét azóta már eltüntették az oldalról. Ezzel a lépéssel csak még érdekesebbé vált a történet, valószínűleg a Rockstar próbálta menteni a menthetőt.

 

Valószínűleg játékokat még nem, de az új kontrollert, s remélhetőleg a konzolt is bemutatja éjjel a Sony. Az éjjeli baglyoknak ajánljuk az este 10 órakor kezdődő streamet, bízunk abban, hogy informatív lesz.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×