Ha az Amazon szivárgásának lehet hinni, a PlayStation 5 egy változata kicsivel drágább lesz, mint azt vártuk.

Mostanában az egyik legjobban várt infók közé tartozik, hogy vajon hogy fog kinézni a PS5, illetve mennyibe kerül majd? Az elemzők szerint a PS5 nagyjából 500 dolláros áron kerül forgalomba, ami az alapmodell esetében reálisnak is tűnik. Most viszont az Amazonra került ki egy ár.

Nem ez az első eset persze, hogy az Amazon valamit „véletlenül” kiszivárogtat, bár nem minden esetben történik végül úgy minden, ahogy ott megjelenik. Tehát nem kell a szivárgást készpénznek venni: sok minden változhat még a megjelenésig.

Az Amazon adatai szerint a 2TB-os változat 600 dollárba kerül majd, az 1 TB-s persze olcsóbb lesz.

Kép forrása: Amazon

Mi szivárgott ki?

Megtudtuk, hogy két különféle modell is érkezhet a PS5-ből, egy 1 Tb-os (825 GB) és egy 2TB-os (1,65 TB) verzió. A 2 TB-os modell ára itt 599 dollár, ami nagyjából 180 ezer forint.

Persze ezt nem lehet teljes mértékben biztos infónak venni, ahogy azokat a pletykákat sem, miszerint érkezik egy alap és egy PS5 Pro modell még 2020-ban.

Talán pár dolog kiderül ma este, amikor magyar idő szerint este 10 órakor indul a The Future of Gaming esemény. Ezen valószínűleg új infókat árulnak el a PS5 konzolról, illetve az arra megjelenő első játékokról.

Te megvennéd a PS5-öt, ha 180 ezer forintba kerülne?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×