19 ezer forint helyett most egy kattintás alatt bezsákolhatjuk az Epic Games eheti ingyenes játékát.

Remélhetőleg mindenkinek sikerült behúzni az Epic Games előző heti kínálatát, de lássuk be, a mostani játék sokkal jobb lett. Előzetesen ugyanis már jövő hétre is az ARK: Survival Evolved lett beharangozva a leakerek által, de az Epic egy héttel eltolta az ingyenességet. Most viszont eltelt az a bizonyos egy hetes periódus, ennek örömére megérkezett a kiadó újabb ingyenes játéka, ami tehát végre nem más, mint az ARK: Survival Evolved. Most már tényleg.

A népszerű dínós-lövöldözős multiplayer címért egyébként 55 eurót, azaz 19 ezer forintot kellene kifizetnünk, szóval ezúttal sem egy pár dolláros indie címet kaptunk kézhez. Ennek megfelelően erről az akcióról sem szabad lemaradni.

 

A játék eredetileg a 2015-ben visszatérő Jurassic Park (azaz Jurassic World) hype-ját lovagolta meg Unreal Engine 4 alapokon. A játékban kezdetben meztelenül kell túlélnünk egy rejtélyes, 70 különböző dinoszaurusz fajtával benépesített szigeten. A cél érdekében nem csak a játékosokkal foghatunk össze, de például a dínókat is megszelídíthetjük, hogy aztán hátasként használhassuk őket a túlélés során.

A játékot innen tudjátok letölteni.

Mindemellett természetesen az Epic kliensben is ugyanúgy megtaláljátok a játékot. Mindehhez értelemszerűen egy ingyenes Epic regisztrációra van szükség, bár feltehetőleg ezzel már mindenki rendelkezik.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×