Lassan elkezdődne a 2020-as Foci EB, amit sajnos a koronavírus miatt elhalasztottak. Ha WL-be kéne összetenni a német válogatott, ilyen kerettel indulnánk.

A koronavírus miatt az idei foci EB-t is elhalasztották. A 24 csapatos tornára a legtöbb hely elkelt, de még néhány válogatott kvalifikálhatja magát. Mivel sajnos az élőmeccseket nem láthatjuk, ezért sorozatunkban most a FIFA Ultimate Team segítségével rakjuk össze a csapatokat. Íme a német válogatott UT kerete:

Kapus -TOTSSF Ter Stegen

A kapus poszton két játékos neve merült fel: Manuel Neuer, vagy Marc-André Ter Stegen. Végül a Barcelona kapusára esett a választás. Az idei évben rengeteg csapatban megfordult és az arany lapja, nagyon sokáig a meta része volt.

Védelem – TOTSSF Leibold, Flashback Boateng, TOTSSF Hummels, FB Da Costa

A német védelem igen erős játékosokkal van megpakolva. Leibold a védekezésben kiváló. Gyors és jól védekezik. Boateng és Hummels hozza a rutint és Kimmich feljebb lépésével Da Costa is befért a védelembe.

Védekező középpályások – Moments Goretzka és TOTSSF Kimmich

Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy Toni Kroos, vagy Goretzka kerüljön be a kezdőbe, de végül a Bayern játékosa mellett tettem le a voksom. A tapasztalat alapján CDM-be sokkal jobban bevált nekem. Mind a két játékos támadásban és védekezésben is be tud segíteni.

Támadó középpályások – TOTSSF Havertz, Reus és Müller

Havertzet és Reust szinte azonnal betettem, de Müller esetében elgondolkodtam, hogy Gnabry kezdjen. A lap értékeiből és a szezonban nyújtott teljesítménye után végül rájöttem, hogy befejezésben és gólpasszban is tökéletesen kiveszi a részét. Gnabry pedig padról beállva tudja majd felkavarni az állóvizet.

Csatár – TOTSSF Werner

Szerintem az egyik legfélelmetesebb csatár az UT-ben. Remek befejező értékekkel bír, és UT-ben sokszor látom a pályán és jövőre a német válogatottban is visszaköszön majd.

Cserepad:

  • Flashback Neuer
  • TOTSSF Ginter
  • Winter Refresh Shultz
  • TOTSSF Kroos
  • Moments Sané
  • TOTSSF Gnabry
  • Objective Draxler

A németek az F csoportban Franciaország és Portugália ellen csapnak össze.

Ti kit tennétek még a csapatba?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×