A 17.4-es Update érkezésével elindul a Felfire Festival is, mely ingyenes Solo Adventure-t és Legendary Questeket hoz a HS játékosoknak.

Június 17-vel ünnepi szezon kezdődik a Hearthstone világában, elindul a Felfire Festival. A frissítés legkomolyabb része a Battlegrounds módot érinti majd, itt 4 új hős és 17 új lény kerül a játékba. Persze a többi játékos sem marad újdonság nélkül, a Felfire Festival érkezésével együtt debütál ugyanis az új Solo Adventure, a Trial by Felfire is.

A Trial by Felfire során Aranna Starseeker, Elise Starseeker húga áll majd a középpontban, rengeteg ingyenes cuccot biztosítva a játékosoknak.

Az Adventure összesen 5 Chapterből áll majd, mind az ötöt ingyenesen érhetjük majd el június 17-én. Az összes Chapter teljesítésért, már megszokott módon egy egyedi hátlapot kapunk jutalmul. Sőt, egy Golden Kael’thas Sunstrider is ütheti a markunkat a végén.

Legendary Questek is érkeznek a Trial by Felfire alatt

Ha ennyi ajándék nem lenne elég, hetente új Legendary Questet is kapunk a játékban. Ezekkel összesen 9 ingyenes packot válthatunk ki, az alábbi felosztásban:

  • Június 17-től: Teljesítsd a Trial by Felfire első Chapterét, jutalmul 1 Ashes of Outland pack, 1 Year of the Dragon pack, és 1 Rise of Shadows pack jár.
  • Június 24-től: Játssz 4 Trial by Felfire Challenge-et és jutalmul 1 Ashes of Outland packot, 1 Year of the Dragon packot, és 1 Saviors of Uldum packot kapsz.
  • Július 1-től: Játssz 4 Tavern Brawl meccset és 1 Ashes of Outland packot, 1 Year of the Dragon packot, és 1 Descent of Dragons packot nyersz a végén.

Igazán ünnepi lesz a hangulat, ennyi ajándékra megéri majd odafigyelni!

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

×