Nemrég egy teljesen új videó szivárgott ki, mely látszólag bemutatja az 5 év 3. évadának új operátorait. Egyikük Splinter Cell tematikájú.

Annak ellenére, hogy még a Rainbow Six: Siege 5. évének 2. évada sem indult el az éles szervereken, szivárgásoknak köszönhetően máris belenézhetünk a 3. évadba. Egészen pontosan az akkor várható operátorokat láthatjuk egy meglehetősen rossz minőségű videóban.

Az ilyen videók előtt kissé érthetetlenül állok, mármint abban a tekintetben, hogy ha valami kiszivárog, miért ilyen rossz minőségű? Az már törvényszerű, hogy miközben egy ember arcát műholdról le lehet fényképezni, a UFO videók rendszerint nagyon rossz minőségűek. Pedig a legtöbb okostelefon elvileg szép videót készít, legalábbis elfogadhatót.

A most kiszivárgott videó láthatóan szintén mobillal készült, bár nem tudom, melyik mobil rögzít manapság ilyen képminőségben (144p). Na mindegy. A lényeg az, hogy a videó alapján belenézhetünk a Rainbow Six: Siege harmadik évadának karaktereibe.

A videó persze csak alátámasztja a jól ismert szivárogtató, Kormora információit, miszerint az egyik Splinter Cell ihlette karakternek olyan kamerája lesz, amivel átlát a falakon. A védővel kapcsolatban egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamilyen lézerrel operál majd és robotkarja van.

Figyelem! A videó nézése közben ajánlatos nem bekapcsolni a hangot!

 

Scout és Aruni

Scout

Scout elsődleges fegyvere látszólag egy új fegyver a játékban. Az úgynevezett SC3000X nevet viseli annak ellenére, hogy helyette Fuze AK-12-es fegyverének rajza látható. Az SC viszont ismert lehet a Splinter Cellből, hiszen Sam Fisher is azt használja a sorozatban. Ez egy teljesen új lőfegyver megjelenését jelentené a játékban.

Sam Fisher SC-20K fegyvere a Splinter Cell: Chaos Theory-ból (Kép: Ubisoft)

Scout eszköze is hajaz a Splinter Cellre, ugyanis elvileg egy olyan kamerája van, ami átjut vagy átlát a falakon. Amikor belenéz, minden zöldben úszik, csak úgy, mint a Splinter Cell esetében a night vision-nél.

Aruni

A videó borítóképe sokkal jobb minőségű, mint maga a videó, így jobb képet láthatunk Aruniról. Eszköze sajnos nem látható a videón, de Laser Reinforcement-nek nevezik. Úgy tűnik, hogy Aruni ezekből négyet használhat majd egy kör alatt. Ennél is érdekesebb Aruni robotkarja. Ahogy a videóban is látható, képes vele jókora lyukat ütni a falakba, vagy faajtókba, ablakokba. Ez valószínűleg korlátozás nélkül használható.

Persze a videó anyagát nem ár fenntartásokkal kezelni, hiszen nem csak szivárgásról van szó, de mást is jelenthet. Jól tudjuk, hogy a fejlesztők olykor sok operátoron dolgoznak, néha elvetik, átalakítják azokat. Nem lehet tehát biztosra venni, hogy a most megjelent infók valóban így jelennek majd meg a játékban. Ezt csak az idő fogja megmondani.

Te milyen operátornak örülnél legközelebb?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×