Annyi meg annyi eltolás után végre tényleg elkezdődhet jövő hét hétfőn a Chapter 2 Season 3 a Fortnite-ban. Ezt az új in-game videó is bizonyítja.

Most már tényleg itt van, ha minden jól megy jövő hétfőn meg is érkezik a Fortnite Chapter 2 Season 3. Talán kicsit hihetetlenül hangozhat, sokan már el is felejtettük, milyen ez. Az Epic Games rendesen kihúzta, a Chapter 2 Season 2 lett a leghosszabb szezon a Fortnite történetében. Számtalan eltolás után most talán tényleg a finisben vagyunk.

Erre enged következtetni az a rövid, képi anyagot kvázi nem is tartalmazó videó, ami a most belépő Fortnite játékosokat fogadja az első indítás után.

Received this video when I loaded up my game, any info? from FortNiteBR

Első hallgatásra talán csak statikus zajnak hallatszódik, ami a feketeség alatt megy. Ha jobban figyelünk, akkor már másról van szó, inkább hullámokat látunk egy sziklás partnak csapódni. Ez újra csak megerősíti a már szinte biztos elméletet, miszerint a következő szezonban bizony víz árasztja majd el a térképet.

Nem kell meglepődni, ha neked nem indult el a videó, nem nálad van a hiba. Tulajdonképpen senkinél, korábban is volt ugyanis arra példa, hogy egy szezonbeharangozó csak néhány szerencsés játékosnál jelent meg.

Ti még izgatottak vagytok az új szezon miatt, vagy már leült bennetek a hype?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

A fejléc forrása: YouTube

×