Hiánypótló új lehetőség érkezik hamarosan a League of Legends-be. A karakterválasztás során is jelenthetjük nemsokára a kellemetlen játékosokat.

A League of Legends fejlesztői elhúzták pár hónapja az orrunk előtt a mézesmadzagot, azt ígérték, hogy elkészítik a Champ Select Report opciót. Egy rövid időre ebben a témában elhallgattak, ám most kiderült, hogy hamarosan akár élesíthetik is az új rendszert.

A LoL vezető rendezője, Riot Meddler Twitteren keresztül jelentette be: dolgoznak a játék megtisztításán. Egy újabb lehetőség áll a megjelenés küszöbén, hamarosan már a karakterválasztás idején is reportolhatjuk sportszerűtlen játékostársainkat.

Úgy kell ez a League of Legends közösségnek, mint egy falat kenyér, ugyanis az igazán toxikus játékosok az ilyen kiskapukat használják ki arra, hogy elrontsák mások szórakozását. Számtalanszor előfordult már, hogy a karakterválasztás során startolt el a sárdobálás, s mindez azért volt lehetséges, mert igazoltan nem tudta ezt a fázist monitorozni a Riot Games. Ez a jövőben megváltozik, olyannyira hogy akár már a Champion Select időszakban lenémíthatjuk a kellemetlen társakat.

Riot Games

Innentől kezdve lehetőségünk nyílik arra, hogy reportoljuk azokat a játékosokat, akik szándékosan olyan karaktert hoznak, ami rossz egy adott pozícióban. De akár azokat is jelenthetjük, akik mások pozícióját happolják el. Amint egy ilyen helyzet szemtanúi leszünk, azonnal kérhetjük a megtorlást a fejlesztőktől.

Az új játékelemet már tesztelik, bármikor megérkezhet a PBE-re is. Természetesen mindez nem old meg mindent, a fejlesztők azt ígérik, folytatják a harcot a toxikus magaviselet ellen.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×