Egy német podcast szerint a fejlesztők lehetőséget kínálnak majd arra, hogy többféle módon oldjunk meg egy küldetést a Cyberpunk 2077-ben.

Az utóbbi időben a játékokban különösen fontossá vált a nyílt világ. Az ilyen típusú játékokban mindenki maga döntheti el, hogy hogyan kalandozik a területen. Ám sok esetben az egyes küldetések mindenki számára egyforma kihívást tartogatnak. Ebben lesz talán más az idén szeptemberben érkező Cyberpunk 2077, legalábbis egy német podcast szerint.

Bár annak ellenére, hogy a Cyberpunk 2077 Night City Wire eseményt június 25-ig eltolták, ez nem akadályozta meg a fejlesztőket abban, hogy ne osszanak meg friss infót a játékkal kapcsolatban. A GameStar nevű német videojáték-magazin podcastjában a CD Projekt RED mesélt a küldetésekről.

A podcast csak prémium előfizetők számára érhető el, de egy Reddit felhasználó megosztotta a legfontosabb infókat. A megszerzett információk szerint a játékosoknak háromszor annyi lehetőségük lesz a küldetés teljesítése során, mint a The Witcher 3: Wild Hunt esetében.

Kép forrása: Cyberpunk 2077

A fejlesztőcsapat tehát rengeteg forgatókönyvet képzelt el egy-egy feladat megoldására. Például előfordulhat, hogy egy váratlan beszélgetés lövöldözésbe fordul, ám harc helyett inkább elmenekülünk. Ilyen esetben később bármikor folytatni lehet a küldetést, ahelyett, hogy elbuknánk és később elölről kell kezdeni az egészet.

Ezen felül igyekeztek a küldetéseket is minél változatosabbá tenni, hogy ne kapják ismét azt a kritikát, mint a Witcher 3 esetében. Ott ugyanis egyesek sok küldetést nagyon ismétlődőnek gondoltak, melyek egy idő után unalmassá váltak. Így elvileg a Cyberpunk 2077-ben nem feltétlenül találkozunk majd ismétlődő szituációkkal.

Egy szintén érdekes dolog, amit a podcast során tárgyaltak, hogy elvileg lesz egy képesség, amivel fantasy RPG-szerűen meg lehet „idézni” egy lényt, vagy harcost, aki segítségükre lesz a kibertérben. Erről sajnos nem sok információt osztottak meg, de lehet, hogy képesek leszünk különböző lényeket megidézni, akik a hackerek ellen küzdenek a kibertérben.

Hamarosan még többet tudhatunk meg a Cyberpunk 2077 világáról, sőt a megjelenés sincs már annyira messze. Téged még mindig érdekel a játék?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×