Komoly bővítés érkezik a Hearthstone Battlegrounds-ba a 17.4-es frissítéssel. Egy teljesen új típus, a kalózok debütálnak hamarosan.

Érkezik a legújabb Heartstone frissítés, ami a 17.4-es számozást kapja. Ezúttal bőven kap törődést a Battlegrounds játékmód is, négy új hős is érkezik a játékmódba.

Az új karakterek mellé természetesen egy teljes, 17 minionból álló szettet is élesít a Blizzard, ezzel elhozva a kalózok korát. Első ránézésre egy meglehetősen agresszív játékstílussal megáldott csomag érkezik, ami nagyban profitál majd az aranytakarékosságunkból. Az új lehetőségekkel vagy temérdek mennyiségű aranyat halmozhatunk fel, vagy olcsóbban dobálhatunk majd lapokat az asztalra.

A kalózok érkezésével a Battlegrounds általános rendszere is változik. Mivel az új laptípusokkal már közel kezelhetetlenné válna a stratégiák különböző stratégiák nyomon követése, a fejlesztők bevezetik a Shifting Minion Poolt. A jelenleg elérhető 6 típusból mindig csak 5 lesz elérhető egy adott körben, amit a rendszer a karakterválasztás során közölni fog minden játékossal. Ez alapján már a hősünket is a lehetőségek tükrében érdemes majd kiválasztanunk.

Értelemszerűen, ha a sárkányok kikerülnek a poolból, akkor a játék nem fogja például Yserát, vagy Alexstraszát kínálni, mint választható hőst.

Mivel mostantól hivatalosan is a Battlegrounds részét képezik a kalózok, így egy már korábban is választható karaktert átdolgozott a Blizzard. Patchet the Pirate a 17.4-es frissítéssel új Hero Powert kap.

Íme az összes új hős és minion a 17.4-es ciklusból:

Jó szórakozást az új lapokhoz!

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×