Sajnos nem új keletű dolog, már régen is előfordult, hogy hasonló módszerekkel tudták befolyásolni a FIFA meccsek végét a csalók.

Ahogyan azt minden Ultimate Team játékos tudja, a Weekend League minden hétvégén megrendezésre kerül. A kupában 30 meccs lejátszására van lehetőség, a következő héten pedig az eredmény fényében jár jutalom a játékosoknak.

A csúcs a TOP 100-ba való bejutás, mostanában azonban több profi játékos is csak szenvedve jut el eddig. Ennek nem az az oka, hogy elfelejtettek volna játszani. Sokkal inkább arról van szó, hogy egyre több játékos manipulálja a meccseket, így a saját malmukra hajtva a vizet.

Harry ‘Honey Badger’ Blackmore, profi FIFA játékos most lerántotta a leplet az amúgy nyílt titokról, felszólítva az EA-t, hogy végre tegyenek valamit az ügy érdekében.

Miután több profilt is megnézett a játékos, felfedezte, hogy a SaLoOoM_14 nevű profilon 30 meccs helyett 52 visszajátszás van. A csaló ezzel a 14. helyet szerezte meg magának a Weekend League-ben. A lejátszott meccsek között rengeteg a DNF, ahol döntetlen állás volt, vagy kikapott volna, ezeket azonban nem vette figyelembe a rendszer.

 

Honey Badger posztja óta több profi játékos is megosztotta a videót és a tweetet, felszólítva az EA-t és leginkább a fejlesztőket, hogy csináljanak ezzel valamit. Sajnos a hasonló esetek miatt az Ultimate Team utolsó mentsvára is játszhatatlanná válik.

Kinek van kedve 30 meccsen át tryhardolni, ha még a 30-0 sem elég a TOP 100 megszerzéséhez?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×