Gamer billentyűzet 3 ezer forint alatt? Igen.

A múltheti izgalmak után ismét egy nagyobb leárazást hoztunk el nektek. Ezúttal egy kirívóan olcsó gamer billentyűzet került terítékre, a uRage Lethality személyében. Aki egy olcsó, de gaminghez is alkalmas billentyűzet után nézelődik, az jó helyen jár,

a Hama ezen termékét ugyanis 3 ezer forint alatt kínálják jelenleg.

Az Euronics webáruházában csaphattok le az akcióra, ahol 2869 forintért cserébe már vihetitek is a billentyűzetet. Az árukereső szerint korábban 5800 forintos átlagára volt a terméknek, szóval gyakorlatilag féláron vihetjük most a Hama gamer billentyűzetét.

Ennyi pénzért természetesen nem egy felső kategóriás terméket kapunk. A leütésekért a Hama membránjai felelnek és a világításról is le kell mondanunk, viszont a zavaró ghosting jelenség ellen fel van készítve a kicsike. Szóval nem kell attól félni, hogy nem érzékeli játék közben a leütött billentyűkombinációkat.

Az ajánlatot erre találjátok.

Az akció ezúttal is a készlet erejéig tart, szóval mindenképp érdemes sietni!

Ha jobb minőségű billentyűzetre vágytok és egy picit feljebb mennétek árban, akkor ajánljuk még a Hama újabb termékeit. Itt tudtok szétnézni közöttük.

Jó vásárlást kívánunk!

Akit érdekelnek a Hama uRage termékei, azoknak ajánljuk figyelmébe a TheVR bemutatóit, ahol jobban szemügyre vehetitek az újabb termékeket.

 

Sajnos esetünkben a uRage Lethality-ról nem találtunk jó minőségű bemutatóvideót, így a borítókép a TheVR fentebbi videójából származik.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×