Egy alapos összehasonlító videóban láthatjuk, mennyire erős is a Modern Warfare-ban fellelhető Riot Shield. Nem sok ellenszere van.

A Riot Shield először Call of Duty-ban a Modern Warfare 2-ben jelent meg. A kiegészítő azóta kísérti a CoD játékosokat, most pedig egy igazi rémálommá vált. Az idei Modern Warfare reboot multijába is bekerült a pajzs, az azonban jóval erősebb, mint ahogy annak lennie kellene.

Nemrégiben a redditre került fel egy videó, amiben összemérték a Riot Shield és az összes ölni képes airstreak erejét. Az eredmény enyhén szólva megdöbbentőre sikeredett.

Riot Shield vs All Killstreaks (Made a video testing the riot shield against every lethal killstreak and thought you guys might enjoy. Let me know what you think.) from modernwarfare

Bár a videó elején hamar előnybe kerülnek a killstreakek, a Care Package, Cluster Strike és Precision Airstrike-nak köszönhetően, hamar viccesbe megy át a sztori.

Végül a Riot Shield nyeri az összehasonlítást, a 15 végzetes airstrike-ból 9-et sikeresen hárít.

Többek között a VTOL Jet, a Juggernaut és a Gunship is elhasalt a pajzs ereje előtt. Természetesen a valóságban ezek teljesen alaptalanok, nem véletlenül érződik tehát a Call of Duty Riot Shield-je túlzottan erősnek.

Nektek okozott már fejfájást egy multis meccs alkalmával ez a kiegészítő?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×