Annyi hónap várakozást után most végre úgy tűnik, tényleg megváltozhat a tendencia. Véget érhet a csalók uralma a PUBG-ben.

Tegnap írtunk nektek róla, hogy a 7.2-es frissítés milyen következményekkel járt és arra a fejlesztők hogyan reagáltak. Bár ígéretet már rengeteget kaptunk a PUBG programozóitól, most úgy tűnik, tényleg a jó irányba indultunk el.

A hardver alapján járó tiltás mostanában kezdett csak betörni a játékokba, miután a Riot Games meg merte lépni, amit sokan mások nem. Kernek szintű anti-cheatet tettek a VALORANT alá, így a program klasszisokkal hatékonyabb, mint bármilyen társa.

A PUBG 7.2-es frissítésében a ranked miatt eddig sosem látott mennyiségű csaló lepte el a szervereket. Természetesen erre valahogy reagálni kellett, miután az eredeti terv, az SMS hitelesítés közel sem bizonyult elég hatékonynak.

PUBG Finally did it!!! from PUBATTLEGROUNDS

A fejlesztők ezért végre egy olyan rendszert adtak a játékhoz, ami nem csupán a profilt tiltja, magát a hardvert is, amiről fut a játék.

Így lehetséges az, hogy akár a tiltást is korábban megkerülni képes csalók most végre tényleg hoppon maradnak.

A hardveres ban sokkal hatékonyabb és szélesebb körben hatásosabb lehet, mint egy klasszikus anti-cheat. A gépünkben szinte minden egyes alkatrésznek van egy saját, teljesen egyedi azonosítója. A hardveres bant alkalmazó programok ezeket az azonosítókat tiltják, így nem tudni, hogy akár mondjuk egy alaplapcsere elég lenne-e, hogy újra játszhasson a kitiltott csaló.

Ennek fényében ti adtok egy újabb esélyt a játéknak?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×