Annyi hónap várakozást után most végre úgy tűnik, tényleg megváltozhat a tendencia. Véget érhet a csalók uralma a PUBG-ben.

Tegnap írtunk nektek róla, hogy a 7.2-es frissítés milyen következményekkel járt és arra a fejlesztők hogyan reagáltak. Bár ígéretet már rengeteget kaptunk a PUBG programozóitól, most úgy tűnik, tényleg a jó irányba indultunk el.

A hardver alapján járó tiltás mostanában kezdett csak betörni a játékokba, miután a Riot Games meg merte lépni, amit sokan mások nem. Kernek szintű anti-cheatet tettek a VALORANT alá, így a program klasszisokkal hatékonyabb, mint bármilyen társa.

A PUBG 7.2-es frissítésében a ranked miatt eddig sosem látott mennyiségű csaló lepte el a szervereket. Természetesen erre valahogy reagálni kellett, miután az eredeti terv, az SMS hitelesítés közel sem bizonyult elég hatékonynak.

PUBG Finally did it!!! from PUBATTLEGROUNDS

A fejlesztők ezért végre egy olyan rendszert adtak a játékhoz, ami nem csupán a profilt tiltja, magát a hardvert is, amiről fut a játék.

Így lehetséges az, hogy akár a tiltást is korábban megkerülni képes csalók most végre tényleg hoppon maradnak.

A hardveres ban sokkal hatékonyabb és szélesebb körben hatásosabb lehet, mint egy klasszikus anti-cheat. A gépünkben szinte minden egyes alkatrésznek van egy saját, teljesen egyedi azonosítója. A hardveres bant alkalmazó programok ezeket az azonosítókat tiltják, így nem tudni, hogy akár mondjuk egy alaplapcsere elég lenne-e, hogy újra játszhasson a kitiltott csaló.

Ennek fényében ti adtok egy újabb esélyt a játéknak?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×