„Most fontosabb hangoknak kell hallatszódniuk, mint a miénk.”

George Floyd tragikus halála hatalmas lavinát indított el szerte a világon. A fekete amerikai férfi meggyilkolásának egyre nagyobb visszhangja van, még a gamer világ is a feje tetejére állt.

Elég ha csak a Call of Duty vagy a Fortnite elmaradó szezonjára gondolunk, vagy épp az EA friss közleményére, amiben a rasszizmus elleni harcra hívja fel a figyelmet a saját játékaiban.

A World of Warcraft csapata is kiáll a mozgalmak mellett

A WoW a videojáték-ipar egyik legmeghatározóbb címe. Az MMO piac kvázi aduásza időről-időre újabb kiegészítővel bővül, ami nem csak Warcraft játékosoknak örömhír, az egész piacnak fontos időszak. A következő kiegészítő, a Shadowlands idén lenne aktuális, most azonban a világban történő eseményen befolyásolják a történéseket.

A Blizzard hivatalosan is bejelentette, amire már korábban számítani lehetett: elmarad a június 9-re tervezett Shadowlands livestream.

Korábban már a BlizzCon-t is le kellett, hogy mondják, mondjuk azt még a koronavírus okozta helyzetre hivatkozva törölték.

Arról egyelőre nincs hír, hogy így mikor érkeznek majd új hírek és anyagok a Shadowlands-ről, a Blizzard csak annyit mondott, hogy a jövőben majd érkeznek az újdonságokkal.

Ti várjátok már a Shadowlands megjelenését?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×