Azok, akik nagyon szeretik a zombikat a Call of Duty stílusában, örülhetnek. Nagyon valószínű, hogy a Cold War-ban visszatér a nagy sikerű játékmód.

A co-op játékmódok nem mindig voltak a Call of Duty játékélmény alapvető elemei, kivéve egy nagyon szerencsés esetet. A World at War-ban egy igen izgalmas és szokatlanul közkedvelt zombimódot kaptunk, ami sokáig le tudta kötni a hentelésre született játékosokat.

Jól tudjuk, hogy a fent említett címet a Treyarch fejlesztőcsapatának köszönhetjük. Így most a csapat kezei alatt készülő 2020-as Call of Duty-ból talán a zombimód sem hiányzik majd.

Legalábbis erre számítanak a játékosok. Az előző Treyarch játék a Call of Duty: Black Ops 4 volt, melyben a zombimód olyan változásokon ment keresztül, mely nem nyerte el feltétlenül a játékosok tetszését. Nemrég pedig olyan pletykák jelentek meg, melyek azt sugallják, hogy az idei CoD-ban a zombimód a régi formájában tér vissza. Ez nagy lehetőséget teremthet arra, hogy visszahozza a CoD co-op élményt is. Persze csak akkor, ha azokkal az elemekkel lesz játszható, ami annak idején sikeressé tette.

Zombimód a World at Warban

 

Zombimód a Black Ops 4-ben

 

A jövő zombijai

Ami a jövőbeli zombikat illeti, számos pletyka állította, hogy a klasszikus Perk-rendszerrel tér vissza a 2020-as kiadásban. Sokan azt gondolják közben, hogy a zombimód – ahogy korábban is- számos érdekes és feszültséggel teli narratívával tárul majd elénk. A zombimód régen attól is volt nagyon izgalmas, hogy egyfajta horrorszerű történetet kaptunk. A hullámokban érkező zombik pedig folyamatosan fokozták a feszültséget.

A zombimód tehát nagy potenciált jelenthet a 2020-as Call of Duty számára, sőt. Ez lehet az egyik vonzó tényező, mikor majd elgondolkozunk azon, hogy a nagy sikerű Modern Warfare és Warzone után új CoD játékba szeretnénk kezdeni. Még azt is el tudnánk képzelni, hogy egy külön kampány érkezik, melynek középpontjában a zombik állnak.

Arról nem is beszélve, hogy ez lehetőséget teremt arra, hogy ismét co-op-ban játszunk. Ha a horrort, a történetet és a játékelemeket ismét sikerül megfelelően egyensúlyba hozni, talán a zombimód lehet a 2020-as Call of Duty egyik legnagyobb vonzereje.

Te örülnél, ha visszatérne a zombimód az új Call of Duty-ba?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×