Újabb őrült kihívásra invitálják egymást Twitteren a tartalomgyártók. Ezúttal a fürdőszobájukban kell meztelenül pózolni, hajmeresztő helyzetben.

Azok az olvasók, akik abban reménykednek, hogy Pokimane-t láthatják ruha nélkül, sajnos most csalódni fognak. Ám lehetséges, hogy a hölgyeknek jobban indul a napjuk, ugyanis az új őrült Twitter kihívást férfiak kezdték el teljesítgetni.

 

AmericanDad június 6-án egy meglehetősen hajmeresztő képet posztolt Twitter oldalán. Furcsa pózban, támaszkodva, fürdőjében, meztelenül készített magáról képet. Ezzel elindítva egy lavinát, ami most a Fortnite közösségen is keresztülsöpör. Arra kérte követőit, hogy jelöljék meg egy ismerősüket a kép alatt, akinek meg kell ismételnie a mutatványt. Így került a képbe Tfue, akinek valószínűleg nem kellett kétszer mondani, hogy szálljon be a buliba.

https://twitter.com/TTfue/status/1269469366829158404

Azzal pedig, hogy Tfue is a képbe került, a többi Fortnite tartalomgyártó is úgy érezte, hogy részt kell vennie a kihívásban. FNBRLeaks, a közösség egyik legaktívabb adatbányásza, Synergy Staky és a Raised By Kings videósa, Arab is részt vett már azóta a kihívásban.

https://twitter.com/YourFellowArab/status/1269472804505817088

A kommentekből jól látszik, pár óra alatt odáig fajult a dolog, hogy már jelölések nélkül csinálják magukról a tartalomgyártók a képeket. Úgy tűnik a COVID-19 miatt kialakult karantén-helyzet nem minden esetben tett jót az embereknek, némelyekben talán túl sok energia halmozódott fel. Nem tudni hová fog kifutni ez az egész, de pár óra alatt meglehetősen nagy aktivitást eredményezett. Reméljük nem ez lesz az új „világesemény”, elvégre ha megnézzük, nem egy veszélytelen manőverre ösztönöznek kedvenc videósaink.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×