A legújabb szabályváltozások óta már nem ez az első eset, hogy a nézők keményen betámadják a Twitch-et.

Április elején újfajta szabályozást vezetett be a Twitch a női streamerek dekoltázsára. A zavarba ejtően részletes és konkrét rendelkezések persze egyből szedni is kezdték áldozataikat, az első bannolásra csupán 4 napot kellett várni.

A vád túlzott erotika volt Mizzyrose esetében, aki túl sokat mutatott testfestő streamje alatt a Twitch szerint.

A probléma csak az volt, hogy a hölgy betartotta az újfajta szabályokat, nem villantott mellbimbót a streamben. Minden mást igen, de azt pont nem, így szigorúan véve akár jogos is lehetett a reklamáció. A közönség persze keményen támadta is a Twtich-et, mondván hogy ha már új szabályokat hoztak, ragaszkodjanak is hozzájuk és ne találjanak ki még újabbakat.

Aztán jöttek sorra a hasonló esetek, előbb Velvet, majd Amouranth esete miatt támadták a Twitch-et. Így érkezünk el mostani esetünkhöz, ForkGirl bannolásához.

 

A hölgy valóban minőségi munkáihoz kétség sem fér, fentebb látható legutóbbi két alkotása. Mellbimbó sehol, mégis repült a bannolás a csatornára. A streamer saját kommentje szerint “a mellkasom egészen addig nincs a streamben, amíg nincs rajta több réteg folyékony latex és festék.” Ez alapján tényleg elképzelhetetlen, hogy a tilosnak minősített bimbó-villantás összejöhessen. A rajongók természetesen itt is a streamer védelmére keltek.

A kommentek között számon kérik a Twitch által meghirdetett “mindent megindokolunk” programot, mellyel pont a jogtalan és téves bannolásokat akarták csökkenteni.

Az áprilisi kezdeményezés ennek fényében kezd egyre inkább feleslegesnek tűnni. És az egész helyzet kezd átmenni nevetségesbe. Eleinte jónak tűnt a szabály, mert szépen meghatározta, mit lehet és mit nem. De ha a Twitch úgy döntött, hogy ha a bimbó nem látszik, akkor minden más mehet, most már tartsák is be a saját szabályukat! Vagy adjanak ki újat, és döntsék el, mit nem akarnak látni a platformon!

Sokak szerint a legegyszerűbb az lenne, ha a testfestések egyszerűen lekerülnének a platformról. Gamerként mondjuk nem is igazán értjük, hogyan kerültek oda.

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×