Ha még csak most unlockoltad az új ügynököt, segítünk, mit kell tudni Reyna képességeiről, és hogy hogyan érdemes használni a Valorant legújabb ügynökét.

A Valorant teljes verziójának megjelenésével jött egy új map, az Ascent, és a 11. ügynök, Reyna. Az új duelist jó kezekben elég erős tud lenni, de érdemes átgondolni hogyan és milyen helyzetekben tudod a legtöbbet kihozni belőle.

A videóban végigmegyünk az összes képességén, és megnézzük, mire kell odafigyelned a használatukkor. A videó végén egy kicsit általánosabb képet is mutatunk arról, milyen játékosoknak is való Reyna.

 

Ha tetszett a guide, jelezd ezt nekünk mindenképp egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videóinkról sem!

Ha csapattársakat keresel, jól jönnek az ilyen hasznos infók, vagy esetleg részt vennél értékes nyereményjátékokon, mindenképp csatlakozz a Valorant közösségünkhöz is!

Nektek már megvan az új ügynök? Hogy tetszik eddig a használata? Írjátok meg kommentben!

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×